joi, 19 mai 2011

Mancare de fasole verde acrisoara



Ingrediente:

Fasole verde congelata sau amestec de fasole cu mazare si morcov
Usturoi
O lingurita turmeric
O cutie de rosii decojite
O lingurita praf de lamaie uscata
3-4 linguri de ulei de masline.
sare, piper dupa gust

1. Intr-o cratita se incalzeste uleiul de masline, se adauga fasolea verde si rosiile decojite si 200ml apa (o cana) si  se lasa sa fiarba.
2. Cand au fiert legumele se adauga usturoiul, turmericul si praful de lamaie uscata, sarea, piperul si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.

2 comentarii:

  1. Mii d emultumiri pentru aceste retete, abia azi le-am descoperit.Sotul meu va avea o surpriza placuta azi la cina ...sper sa nu devina emotional si mai ales sper sa-mi iasa mancarea asa cum ii facea mama lui .

    RăspundețiȘtergere