luni, 24 ianuarie 2011

Dum aaloo - Curry cu cartofi


Ingrediente:



4-5 cartofi mari
2 cepe date pe razatoare
4 catei de usturoi tocati marunt
2 linguri de ghimbir razuit (in poza este sub frunzele de patrunjel)
rosii decojite taiate sau piure de rosii
2 lingurite coriandru macinat
2 lingurite turmeric
2 lingurite garam masala
2 lingurite boia de ardei dulce
2 ardei iuti uscati (optional)
sare, dupa gust
patrunjel verde - daca aveti coriandru este si mai bine
Ulei , 4 linguri

1. Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Cand sunt fierti, ii curatati si ii taiati cuburi.
2. Intr-o cratita, incingeti uleiul si prajiti ceapa, usturoiul si ghimbirul.
3. Adaugati condimentele, amestecati si puneti rosiile si o cana de apa.
4. Adaugati si cartofii si mai lasati sa fiarba 10 minute.
5. Se serveste cu patrunjel verde deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu