Dukkah este un amestec egiptean de nuci si condimente care se serveste cu paine si ulei de masline, alaturi de branza si diferite legume.
Ingrediente:
O mana de nuci coapte
3 linguri de seminte de susan coapte
2 lingurite de coriandru macinat
o lingurita de chimion
o lingurita de piper macinat
o lingurita de sare
optional o lingurita de paprika
Toate ingredientele se amesteca si se maruntesc cu o rasnita sau cu un mojar.
Se depoziteaza intr-un borcan cu capac la temperatura camerei.
In loc de nuci se pot folosi migdale, fistic, seminte de dovleac, alune de padure, nuci de Macadamia, caju etc.
Ingrediente:
O mana de nuci coapte
3 linguri de seminte de susan coapte
2 lingurite de coriandru macinat
o lingurita de chimion
o lingurita de piper macinat
o lingurita de sare
optional o lingurita de paprika
Toate ingredientele se amesteca si se maruntesc cu o rasnita sau cu un mojar.
Se depoziteaza intr-un borcan cu capac la temperatura camerei.
In loc de nuci se pot folosi migdale, fistic, seminte de dovleac, alune de padure, nuci de Macadamia, caju etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu