Aceasta reteta este perfecta pentru post si pentru ziua de Amidon a dietei Rina.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 cartofi fierti in coaja
2 fire de ceapa verde sau ceapa rosie
o legatura mica de patrunjel
o lingura de menta uscata
sare
piper proaspat macinat, am folosit amestecul de piperuri si coriandru de la Solaris
4 linguri de ulei de masline
zeama de lamaie dupa gust (jumatate de lamaie)
1. Se curata cartofii si se taie cubulete.
2. Se taie marunt ceapa verde si patrunjelul.
3. Se amesteca cartofii cu ceapa si patrunjelul.
4. Se asezoneaza salata cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper proaspat macinat si menta uscata.
5. Se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider inainte de servire pentru a se combina aromele.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 cartofi fierti in coaja
2 fire de ceapa verde sau ceapa rosie
o legatura mica de patrunjel
o lingura de menta uscata
sare
piper proaspat macinat, am folosit amestecul de piperuri si coriandru de la Solaris
4 linguri de ulei de masline
zeama de lamaie dupa gust (jumatate de lamaie)
1. Se curata cartofii si se taie cubulete.
2. Se taie marunt ceapa verde si patrunjelul.
3. Se amesteca cartofii cu ceapa si patrunjelul.
4. Se asezoneaza salata cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper proaspat macinat si menta uscata.
5. Se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider inainte de servire pentru a se combina aromele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu