duminică, 19 mai 2013

Paste Barilla Piccolini cu morcovi si dovleac cu branza

Urasc macaroanele cu branza in general, dar aveam o cutie de paste Barilla cu morcovi si dovleac, farfalle micute si nu stiam ce sa fac cu ele. M-am gandit ca gustul lor dulce s-ar potrivi cu branza de oaie, si branza s-ar potrivi cu nucsoara si negrilita. Si asta a fost cina. Si mi-a placut.



Ingrediente:
3/4 de cutie de paste Barilla Piccolini cu morcovi si dovleac
o cutie de branza cu smantana Fagaras
telemea de oaie veche, aproximativ cat doua cutii de Fagaras
2-3 linguri de parmezan
3 oua
jumatate de lingurita de nucsoara macinata
o lingura de seminte de negrilita

1. Intr-o oala se fierbe apa cu sare, cand clocoteste se adauga pastele si se fierb 6 minute. Se scurg din apa fierbinte si se clatesc cu apa rece.
2. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza Fagaras, telemeaua data pe razatoare, nucsoara si semintele de negrilita.
3. Se incorporeaza pastele in compozitia de branza, se amesteca cu grija pentru a nu le zdrobi.
4. Se unge un vas termorezistent cu unt sau ulei, se adauga compozitia de paste si branza si se da la cuptor pana cand marginile se rumenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu